пʼятниця, 14 серпня 2020 р.

"Викинь все, що не працює !!! 🔥

 🌟 Викиньте все, що не працює. Прямо зараз Візьміть і принесіть на смітник.


Наприклад, туфлі, в яких ви спіткнулися, незручні в них - в топ!
Навушники, в яких одне вухо сутички, а так нічого - там. Разом з мертвими спікерами.
Тарілка зі старого сервісу, в яку навіть печиво не можна покласти - вона така дурна. Поставте біля входу, раптом чиєсь щастя.
Листок з дієтою на дверях холодильника (не смішно!!!)

🌟 Щоденні розмови по телефону, коли вона типу '' Ну ви уявляєте, який жах!" А ви: '' Так! Звичайно!"- і в цей час ти рухаєшся від ноги до ноги, тому що ти невидимий будинок і ти не будеш в запашній ванній кімнаті після важкого дня. А в неї жах кожен день - навіщо воно тобі?

🌟 Слова вранці: '' Ще п ' ять хвилин!"- таймер на мобільному телефоні. Або вчасно встати, або витратити час на себе, а не '' совість ". Не працює!!!

🌟 Маннер потерти очі, коли їх малюють (або не малюють, або не три! Очі болять!

🌟 Шкодую про минулі дії, відносини, про вибір, зроблений один раз... Вибачте - до біса! Все вірно. Що б там не було, це було єдине правильне рішення для вас тоді, в такій конкретній ситуації. Без сумління, лише досвід і вдячність.

🌟 Думай про те, що, якщо..."- або роби, або не думай. Спробуй - подобається - продовжуй. Катання на ковзанах, японська мова, познайомитися з кимось, нова робота, стрижка, піти в театр тощо. Прямо завтра - хоч одне, а? Замість того, щоб думати, яку скасувати.

🌟 Звичка завжди вибачатися декілька разів. Одного щирого ' ' вибачте ' ' достатньо, якщо є причина. Все інше зайве, баласт.

🌟 Валіза стосунків '' - коли важко нести, але шкода звільнитися. Руки ще не падають? Нарешті вирішуйте, і перейдіть на елегантні чохли з колесами, які самі водять до універсального задоволення. Красиво, легко, зручно, надійно. Чи зрозуміло метафора?

🌟 Обіцяє '' переходити ", пишіть, робіть, приносьте, купуйте тощо. - якщо вже зависає довше тижня (ну, два, ок!) і ніхто не помер, виявляється, не треба. Це додатково. Видалення.

🌟 Слова '' Не знаю '' або '' Я цього не розумію '' не працюють. Дізнайтесь, навчайтесь, навчайтесь або оплачуйте тому, хто знає як треба. Ви не розвиваєте комплекси в собі, ви намагаєтеся полегшити життя, чи не так?

🌟 Спогади, від яких сльози на очах і руках трясуться. Якщо є, викиньте. Повернусь - ще раз '' видалю ". Не треба труїти своє життя! Це був успіх!

🌟 Манера завжди здається, '' будь хорошою дівчинкою ", тихенько, навіть коли тобі щось дуже погано потрібно, але '' що люди думають '' - розірви з коренем. Говоріть, питайте, коментуйте, говоріть, пояснюйте ввічливо і тактично, але по-своєму. Хороші дівчата йдуть на небеса, а погані дівчата йдуть куди завгодно.

🌟 Страх старіти, страх нового, сумнів у його красі та апеляції, недовіра у своєму щасті - у щільній упаковці, опік і вщент на вітрі. Це не працює: не допомагає, а лише заважає вам жити

🌟 Зламані двері та ручки - разом з кухнею, плитою, чайником тощо. Дорожче ремонтувати. Викинь - купиш новий, як подобається.
Звичка залишатися в Інтернеті - прямо зараз скиньте.

💥 Читай та йди на прогулянку на вулицю. Там добре, там свіжий вітер, сонце, зелень, сніг, дощ. Гуляти, дихати, дивитися, запах.
Це жваво.
Це працює."

Немає коментарів:

Дописати коментар