четвер, 13 серпня 2020 р.

Школа в широкому значенні

Учитися ≠ перебувати в стінах закладу освіти. Учитися = використовувати його потенціал у найкращий із можливих способів.

  • Віктор Громовий Школа(університет) більше не асоціюється з будівлею… Така зміна уявлень на Заході відбулась ще три десятиліття тому.
    Михайло Девдера пише :У людей правильні акценти: учитися - це не значить "перебувати в стінах закладу", це значить використовувати по
    тенціал того закладу в найкращий із можливих у даних умовах способів. Усе. У нас же навчанням давно вже вважається "перебування". Тому всі переймаються тим, у який спосіб забезпечити саме це "перебування", яке всіх влаштовує. Ми вперто не хочемо бачити реалії...".

  • Валентина Задорожная Мене взагалі дивує реакція батьків на дистанційку. Готові ризикувати життям та здоров'ям власних дітей аби лиш спекати їх з дому. Не бажають помічати,що відкривається безліч можливостей для навчання. Аби було бажання. Насправді певно то українська ментальність шукати недоліки. Як на мене,за дистанційною освітою майбутнє. Так,треба ще системетизовувати відеоуроки, надати можливість відзняти тему різним вчителям, нарешті,віднайти насправді крутих вчителів. Але в будь якому разі вчителі ,які не розгубились і продовжили вчити дітей молодці

Немає коментарів:

Дописати коментар