четвер, 22 вересня 2016 р.

Створюємо музичний інструмент своїми руками


У кожної людини є потреба у творчій діяльності і творчі здібності. Особливо у десятирічному віці дитина шукає можливості реалізувати свій творчий потенціал. Це стало можливим завдяки уроку музичного мистецтва, на якому учні обговорювали та проектували музичні інструменти своїми руками, а потім виготовили їх вдома. Учениця 5-В класу Красильникова Катя показала майстер-клас з виготовлення музичного інструменту своїми руками, записавши свій досвід на відео та продемонструвавши його та готову флейту у класі. Спочатку Катя розповіла про різновиди флейт, а потім надала покрокову інструкцію, як її зробити. «Я виготовляю поперечну індіанську флейту бансурі з водопровідної труби». Потім дівчинка навіть веселу мелодію зіграла, що викиепло оплески у її однокласників. 
Окремо хочеться виділити роль батьків у цьому творчому процесі. Приємно бачити, як вони допомагали дитині у цьому.  
Мені завжди  хотілося, щоб усі батьки так же ставились до своїх дітей, тоді і результат навчання і виховання буде чудовий, і діти будуть щасливі, і батьки задоволені. Бо немає більшого щастя для батьків, як бачити щасливими своїх дітей.
Це відео може надихнути наших учнів на творчість, а батьків задуматися.
Моє побажання: "Докладайте зусиль, і ви досягнете успіху!"
Головне для мене як педагога і батьків - це багатий і різноманітний внутрішній світ дитини, реалізація її можливості, творчості.

Немає коментарів:

Дописати коментар