вівторок, 22 червня 2021 р.

Про реалії американської школи

Інформаційно відкрита, але фізично закрита для сторонніх школа
Школа – це дитячий простір, який знаходиться під наглядом професіоналів. Стороннім особам, в тому числі і батькам, тут немає чого робити.
Тому для всіх, хто не бере участі в освітньому процесі саме тут і тепер(батьків, бабусь, друзів тощо) шкільна будівля зачинена.
Якщо ти не волонтер, який допомагає проводити урок чи здійснювати якийсь проєкт, у тебе немає фізичного доступу до школи. Єдине місце, куди тебе можуть пропустити, це адміністративний кабінет недалеко від входу у якому працює секретар.
Тож, прийти і поскандалити з вчителькою на перерві чи влаштувати з’ясування стосунків з однокласником своєї дитини тут просто фізично неможливо.
Спроба йти «на прорив», закінчиться позицією «фейсом об підлогу», наручниками, поліцейським відділком і судовим розглядом справи про порушення громадського порядку.
Це "сухий залишок" розмови з Iryna Kanevska про реалії американської школи.
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
А це на якій планеті такі порядки? Бо наші навчальні заклади далекі від таких порядків..... У нас батьки на вершині Всесвіту.... А якщо щось не так чи, не приведи Господи, не пустили до школи, то за 10 хв у "Батьки SOS" цю ситуацію обговорюватиме вся Україна....

Немає коментарів:

Дописати коментар