неділя, 13 червня 2021 р.

Інформація для роздумів

 Деякі факти про життя в Японії:

1. У школах з першого по шостий клас викладається предмет «Дорога до здорового глузду», за яким учні вчаться цивілізованої поведінки і здоровому глузду.
2. Про надзвичайність освіти можна дізнатися, подивившись на те, як формуються класи. По-перше, всіх учнів ділять на групи за рівнем знань. Найчастіше це трапляється в приватних школах. Вважається, що учні з поганими оцінками надають поганий вплив на відмінників.
По-друге, з початком навчального року в Японії, і кожний наступний семестр дітей розподіляють у різні класи, щоб вони в майбутньому вміли швидко адаптуватися в новому колективі, тому що мета - навчання та реалізація принципів, а не зберігання інформації!
3. Хоча японці вважаються одними з найбагатших людей в світі, вони не наймають няньок для своїх дітей, батьки несуть основну відповідальність за їх виховання.
4. Японські учні щодня протягом 15 хвилин прибирають у своїх школах разом з педагогами, що призвело до появи скромного покоління, уважного до чистоти та гігієни.
5. У кожного японського учня завжди є зубна щітка, і чистять вони зуби після їжі. Таким чином з раннього віку вчаться дотримуватися гігієни!
6. Вчителі їдять за 30 хвилин до учнів, щоб переконатися, що їжа не зіпсована, тому що учень вважається майбутнім країни і його потрібно берегти!
7. Мусорщик в Японії відомий як «інженер-санітар» і отримує зарплату від 5000 до 8000 доларів. Для отримання вакансії кандидат повинен пройти письмовий і усний тест!
8. Забороняється користуватися мобільним телефоном в поїздах, ресторанах і громадських місцях з закритим простором, а мобільний повинен бути переведений в режим «здорового глузду», що для них дуже важливо!
9. Якщо вони підуть в ресторан зі шведським столом, то кожен покладе в свою тарілку стільки, скільки йому потрібно. Вони не залишають залишків на тарілках!
10. Середня затримка поїзда в рік становить 7 секунд!
На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та текст «Curious WORLD»

Немає коментарів:

Дописати коментар