пʼятницю, 14 жовтня 2016 р.

Покрова у БЗШ № 7

13 жовтня, незважаючи на негоду, що вирувала на вулиці, в Білоцерківській школі І-ІІІ ст. № 7 атмосфера була світлою та урочистою. Школярі із захватом зустрічали День захисника України та свято Покрови!  На концерті, що було влаштовано у школі, вшанували своїх бійців, військові традиції та героїчні подвиги народу. 
День захисника України — свято з давніми традиціями. Свято нескорених українців. Це прекрасна нагода зазирнути в сторінки історії та згадати не лише козаків,але й усіх, хто нині покликаний захищати нашу Батьківщину. Це  День усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України від зазіхань північного сусіда-агресора, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави. День захисника України — свято не тільки військових. Це свято нескорених, свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни.
Було виконано такі пісні:
Добрий ранок, Україно!
Разом і до кінця!
А мати жде
Лист матері
Ой чий то кінь стоїть
Маленький козак  
Україна - єдина 

Усіх вітаю із Днем Захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці! Низький уклін Вам, наші Герої! Слава і велика подяка!Нехай Пресвята Богородиця оберігає усіх нас! 






1 коментар:

  1. В нашій школі, (м. Ромни,ЗОШ№10) Покрова також традиційне свято, так і в цьому році ми святкували це КОЗАЦЬКЕ СВЯТО, 13.10. Проводили КВЕСТ, був концерт, переглянути можна на моєму блозі.

    ВідповістиВидалити