неділя, 6 жовтня 2024 р.

Роздуми на День учителя

 

Вибране 13h 
Якщо раніше все робилось "для галочки", то тепер - "для фоточки".
Данило Березюк
"Роботу вчителя перетворили в аніматорство. Якщо раніше головним завданням педагога було забезпечити процес набуття учнями нових знань, то тепер він має думати, яким чином розважити і дітей, і батьків, і "високе" керівництво.
З часів заборони використання червоної ручки, появи активної "пропаганди" боротьби з булінгом та створення груп у соцмережах типу "Батьки SOS" ситуація стала діаметрально протилежною. Тепер педагог має лише одне право - догоджати учням та їхнім батькам. Якщо цього не робити, то активна "яжемать" звернеться до "найсправедливішого високого" керівництва і "поганий" учитель ПОКАЗОВО дістане на горіхи і ще буде змушений публічно вибачатися перед 15-річним "малючком". Завіса...
У що перетворилися педради? Якщо раніше це була подія під час якої легалізовувалися рішення, які приймалися керівництвом школи, то тепер це суцільна шоу-програма, яка супроводжується співами, танцями та квізом (бо вікторина - це відстій😅). От дивишся на фотографії з такого дійства і розумієш, що бракує тільки дофотошопити вчителям червоні носи, щоб остаточно перетворити їх у клоунів🤡. Звичайно, що для абсолютної більшості педагогів брати участь у таких виставах - це приниження".
Вчора й сьогодні поширюю пости нашої молоді. Бо на них уся надія на реальні зміни.
Данило Березюк не є вчителем і ніколи в освіті не працював, але уважно спостерігає за псевдореформаторською вакханалією.
От такий погляд збоку і поради стороннього.

Немає коментарів:

Дописати коментар