вівторок, 24 вересня 2024 р.

Вітаю в клубі пенсіонерів

 

Оце дивлюся на цей двіж по фейсбуку з квадроберами, і ностальгічно згадую, як ми панкували у 15-16 років. Виглядати потрібно було так, щоб дорослі починали пити корвалол і викликати екзорцистів. Нашими кумирами були музиканти, які збухалися або вмерли від наркоти.
У мене було під сотню булавок на шортах, а джинси виглядали так, що приблизно кожна перша людина вважала своїм обов'язком пожартувати, що мене покусали собаки. Жартом номер два було зауваження про те, що у моїх батьків нема грошей на цілі штани. Знаєте, як було обідно, коли потім драні штани стали модними. Як і косухи, які колись були атрибутом субкультур.
Серед хлопців була своя мода - скінхеди били металістів, металісти били скінхедів. А що ви знаєте про сейшени, на яких слемилися найбільш відчайдушні, а ті що хотіли вижити, намагалися не потрапити в той заміс.
А ще всі представники субкультур 2000-х дуже любили тему смерті, просто всі підходили до цього питання по-різному.
До слова, у 12 нашим улюбленим заняттям було лазити по закинутих будівництвах. Розважалися як могли.
Хороші були часи, не те, що оце ваше суцільне збоченство підлітків з тими вухами і хвостами. Фу. Не розумію, але засуджую.
ПС: Якщо ти знаєш, хто зображений на цьому фото - вітаю в клубі пенсіонерів, які гуглять слова "квадробер" і "лойс" і "флексити".
Квадробер. Початок. 

Немає коментарів:

Дописати коментар