субота, 28 березня 2020 р.

Дистанційна освіта на EdEra

Дистанційна освіта на EdEra, яка не дасть вам втратити час на карантині. Скоріш навпаки, є час отримання справді якісних знань за допомогою онлайн-освіти. Поїхали дивитися, які можливості для навчання на EdEra у нас є.
- Онлайн-курси з підготовки до ЗНО. Українська мова та література, Історія України в історіях, Біологія, Математика, Англійська мова. Уся добірка курсів, які можна використовувати як для підготовки до ЗНО, так і взагалі школярам і вчителям: ed-era.com/zno
- Онлайн-курси для підвищення кваліфікації вчителів і директорів. Онлайн-курс для вчителів початкової школи, недискримінаційний підхід у навчанні, з учнями про освіту та кар'єру, поради від психолога Світлани Ройз, курс «Бери і роби» з набором конкретних методик для покращення викладання у школі, управління школою — практикум, робота з дітьми з особливими освітніми потребами та багато іншого.
- Онлайн-курси для всіх. Правознавство, медіаграмотність, фактчекінг та економіка з VoxUkraine та KSE, курс про домашнє насильство, права людини, курс про роботу з архівами КДБ, соціальне підприємнитсво, веб-розробка, експорт бізнесу на європейський ринок, курс про кар'єрне зростання для жінок та дууууже багато іншого.
Більше 70 безкоштовних онлайн-курсів тут: ed-era.com. Не тільки під час пандемії, але зараз вкрай актуально. Все це якісно та цікаво. Поширюйте, будь ласка, та навчайтеся з нами. Карантин карантином, а навчання за розкладом. Будьте здорові!

Немає коментарів:

Дописати коментар