понеділок, 4 листопада 2019 р.

Онлайн програми створення відео презентацій


В який спосіб прикувати увагу та здивувати аудиторію презентацією? Для тих, хто бажає зробити по-справжньому яскраву презентацію, функціоналу звичайного PowerPoint або Google Presentation  звісно не вистачить. Але є відмінна альтернатива  десктопні та онлайн програми створення відео презентацій. Скористатися  потрібно мати лише вихід до мережі інтернет. Подібних сервісів існує багато, проте не всі вони варті уваги.
Пропонуємо Вашій увазі підбірку найкращих онлайн-сервісів створення відео презентацій:
1.GoAnimate

      За допомогою даного сервісу можна створити повноцінну історію персонажів із слайд шоу. GoAnimate має систему розробки героїв, котра дозволяє їх максимально персоналізувати. Є можливість вибирати дії персонажів з великого списку  сценічна поведінка героїв презентації у програмі залежить виключно від фантазії її творця.
Інші особливості представленої програми для презентацій:
§  Можна використовувати звук, фонову музику і текст.
§  Героїв можна «наділяти» голосом. Персонажі говорять багатьма мовами, включаючи російську. Українська мова на превеликий жаль в GoAnimate не підтримується.
§  Готову презентацію можна вбудувати на сайт або в один клік публікувати в соціальних мережах.
§  GoAnimate дозволено використовувати безкоштовно протягом 2 -ох тижнів. Після завершення пробного періоду система пропонує користувачеві вибрати один з декількох тарифних планів програми для презентацій. Як бачите на власні очі «класна фіча», але ціни явно кусаються для українського споживача…


2. SparkolPro

      З десктопною програмою для відео презентацій SparkolPro створюються анімаційні ролики з ефектом малювання від руки. Подібна система розробки презентацій надзвичайно проста і вишукана водночас, що і робить SparkolPro популярним серед аудиторії різного віку.
Приклад ролика, створеного за допомогою сервісу SparkolPro:
§  Перед тим, як користуватися SparkolPro, слід завантажити програму на свій ПК. Встановлення займає декілька хвилин.
§  Користувачеві надається пробна версія продукту. Безкоштовно нею можна користуватися протягом 7 днів.
§  Програма відразу надає користувачеві три шаблони відео роликів. Вони орієнтовані на презентацію переваг товару.
§  SparkolPro дозволяє вставляти в ролик власний голос. Крім того, можна вибрати варіант зі списку готових аудіо.
§  Презентацію можна зберігати як в форматі PDF, так і в вигляді відео.

3. PowToon

      PowToon  це безкоштовний онлайн-сервіс, який можна використовувати для різних цілей: особистих, професійних та навчальних. Система просить користувача вибрати один пункт із вищезгаданого списку: особисті, професійні та навчальні цілі  щоби розпочати роботу. Від вибору залежить функціонал сервісу та стиль шаблонів, що пропонуються. По принципу роботи програма для презентацій PowToon схожа на PowerPoint: також видає декілька шаблонів, після чого пропонує по черзі оформляти слайди.
§  На слайдах можна розміщувати текст, звук, фігури і графіку. Текст можна як набирати, так і писати від руки.
§  Створену презентацію можна відразу експортувати на YouTube.
§  Хоча сервіс і безкоштовний, він дозволяє користувачеві розширити функціонал за гроші. Наприклад, в безкоштовній версії доступні не всі шаблони, а відео на YouTube завантажується в якості не вище 480р. І особисто мені муляє око великий логотип PowToon у нижньому кутку на кожному слайді та при перегляді відео презентації.


4. Moovly

      Програмка для презентацій Moovly  пропонує користувачеві як готові шаблони, так і можливість створювати презентацію з нуля. У програми доволі простий інтерфейс. Якщо ж виникають питання, на них дає відповіді чат-бот, встановлений на сайті.
§  Кожен елемент презентації можна «оживити». Є декілька варіантів цієї дії. Наявність такого вибору дозволяє зробити анімаційний відео ролик унікальним і незвичайним.
§  Moovly дозволяє розробляти як відеопрезентації, так і банери.
§  Програма формально платна. Хоча є безкоштовний варіант Moovly, але він має обмежений функціонал. Наприклад, меншу кількість шаблонів та ліміт на відео  кожна презентація не довше 10 хвилин.


5. Plotagon

      Plotagon як і SparkolPro являється десктопною програмою, дозволяє створювати анімовані тривимірні ролики-фільми. Від користувача потрібен сценарій, все інше на себе бере Plotagon. Програма Plotagon має два режими: історія і навчальні відеоролики. Герої у слайдах можуть виконувати найрізноманітніші дії. Вони вміють говорити, ходити, розігрувати сценки і навіть битися.
      Plotagon  програма для відео, котра подобається дітям і дорослим. Вона досить простенька у використанні, встановлюється програма на ПК усього за декілька хвилин.
§  Герої фільмів, відео, роликів, анімашок не говорять українською або російською, зате відмінно ведуть діалоги англійською мовою.
§  Є можливість не тільки прописувати текст, який будуть озвучувати персонажі, але і підбирати інтонацію.
§  Діалоги героїв можуть дублюватися субтитрами.
§  Програма безоплатна, але з платним контентом. Наприклад, деякі локації доведеться за бажанням купувати окремо. Але «Шкільний двір», «Школа» і ще декілька опцій доступні у безкоштовному режимі використання, щоб Ви змогли зробити собі суперову відео презентацію.

Підсумок:
Краще один раз «поюзати» — створити власну унікальну та захоплюючу увагу відео презентацію, чим 100 разів почути про дані сервіси інформацію

ДЖЕРЕЛО

Немає коментарів:

Дописати коментар