суботу, 23 лютого 2019 р.

«СТЕЖКАМИ ДУХОВНОСТІ»

Розробка виховного заходу до річниці з дня народження М.Вербицького "Стежками духовності"

Сценарій позакласного заходу до 200-річчя з дня народження М.Вербицького
Автор: Демків Марія Василівна, вчитель музичного мистецтва і художньої культури Жовківської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів Львівської області.
(усі вірші в сценарії належать автору, Демків Марії Василівні)
МЕТА: ознайомлення з життям і творчістю автора Державного Гімну України Михайла Вербицького, популяризація його творчості, виховання в учнів морально-етичних принципів, любові до української пісні, розширення світогляду учнів.
ОБЛАДНАННЯ: портрет М.Вербицького; м/м дошка, ПК, флеш-пам’ять; вишитий рушник і свічка, вислови про музику та вислови з Біблії; макет великої книги, сторінки якої гортатимуть на протязі свята (як сторінки журналу); підчас свята йде показ презентації, на слайдах якої портрети, інформація про Вербицького, аудіофайли.
МУЗИЧНИЙ МАТЕРІАЛ: «Отче наш» Вербицького, твір для гітари із збірника «Поученіє Хітари» (на вибір), «Мир вам, браття, всі приносим» Вербицького, «Хваліте Господа» (із Літургії) Вербицького, «Державний Гімн України» Вербицького, «Поклін» Вербицького, «Хто за нами – Бог за ним» Вербицького; аудіорозповідь про епоху «романтизм» ( з журналу «Професор Крейд» 2013 рік).
ХІД ЗАХОДУ: до святково прибраної зали заходять двоє дівчаток: одна молодшого шкільного віку (учениця 1), друга – старшого( учениця 2); вони ведуть між собою розмову.

Хід виховного заходу та презентація

Немає коментарів:

Дописати коментар