вівторок, 14 березня 2017 р.

Положення про міський фестиваль шкільних гуртків Білої Цекви у 2017

Мета фестивалю: вивчення результативності діяльності шкільних  гуртків, пропаганда досвіду роботи кращих керівників гуртків загальноосвітніх навчальних закладів міста, відзначення кращих гуртківців – школярів міста, залучення їх до участі у різного роду обласних творчих конкурсах.
Організатори фестивалю: управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та Центр творчості дітей та юнацтва «Соняшник».
Умови проведення:
Фестиваль шкільних гуртків проводиться у двох номінаціях:
·        гуртки декоративно – вжиткового та образотворчого мистецтва;
·        гуртки та колективи художньої самодіяльності.

Гуртки декоративно – вжиткового та образотворчого мистецтва
На фестиваль керівник гуртка представляє роботи своїх вихованців, виготовлені в даному навчальному році, у вигляді виставки – презентації, при цьому може бути використаний фотолітопис гуртка, звіт про діяльність вихованців.
За висновками журі, гуртки, які продемонстрували високу якість робіт, їх різноманітність,оригінальність, майстерність виконання, представили ґрунтовний, детальний звіт про роботу гуртка, одержують звання лауреатів премії «Жар - Птиця» та нагороджуються грамотами.

Для участі у фестивалі до 15 березня 2017 року подається заявка за адресою: б-р Олександрійський, 17, тел.. 390289 ЦТДЮ «Соняшник», або можна прислати заявку на електронну адресу: mysunflower@i.ua                  з позначкою «Фестиваль шкільних гуртків», де зазначається навчальний заклад, назва гуртка, кількість тижневих годин, виділених на діяльність гуртка, кількість учнів у гуртку.

Гуртки та колективи художньої самодіяльності
На фестиваль керівник гуртка представляє один із мистецьких жанрів, які входять до програми гуртка (хореографія, вокальний ансамбль, хор, циркове мистецтво, декламування, інструментальний жанр та ін. крім театральних колективів, огляд яких проводиться окремо, та солістів – вокалістів, які представляють свою майстерність на конкурсі «Музичний Сонях»).
Розклад виступів буде повідомлено додатково.
За програмою фестивалю колектив представляє до трьох творів тривалістю не більше 3-4 хв. кожен, які підготовлені саме керівником гуртка під час діяльності творчого колективу протягом даного навчального року.
Відповідно до висновків журі, колективи, які виявили високу виконавську майстерність, вміло підібраний репертуар, різноманітність тематики, оригінальність, майстерність виконання, одержують звання лауреатів премії «Жар - Птиця» та нагороджуються грамотами управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.
Кращі колективи залучаються до участі у гала – концерті міського огляду учнівської художньої самодіяльності та інших міських масових заходах.

Для участі у фестивалі до 15 березня 2017 року подається заявка за адресою: б-р Олександрійський, 17, тел.. 390289 ЦТДЮ «Соняшник», або можна прислати заявку на електронну адресу: mysunflower@i.ua з позначкою «Фестиваль шкільних гуртків», де зазначається навчальний заклад, назва колективу, кількість тижневих годин, виділених на діяльність колективу, кількість учнів у колективі, назва творів, їх автори, тривалість виконання, звукові носії.

Фестиваль буде проходити у два дні:
20.03.17 року
Виставка виробів декоративно-вжиткового мистецтва навчальних закладів міста філіал ЦТДЮ «Соняшник», вул. Некрасова,139 ІІ корпус, І під’їзд, виставкова зала
10.00 до 11.00 (монтаж виставки декоративно-вжиткового мистецтва)
11.00 до 12.00 (виставка-декоративно-вжиткового мистецтва) – робота журі
Виставкові експонати залишаються на виставці протягом березневих канікул для огляду виробів учнями навчальних закладів міста.
Демонтаж виставки відбудеться у п’ятницю 24 березня 2017 року об 11.00

22.03.2017 року Концерт гуртків художньої самодіяльності навчальних закладів міста БЗШ №20 актова зала 10.00 – початок концерту.
Послідовність виступу художніх колективів буде сформована після подання заявок.
джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар