середа, 21 лютого 2024 р.

Розважатися чи учитися?

 

Які техніки "знеструмлення" були застосуванні з тим, щоб наші діти не хотіли здобувати освіту, а лише хотіли, щоб їх розважали?

1.Всі оцінки позитивні. 2. Всі діти талановиті. 3. Всі отримають свідоцтво про загальну освіту. 4. Всі поступлять в вуз.

Ну і демотиваційний "контрoльний постiл": хронічне недофінансування системи освіти в поєднанні з установкою “роби як кажуть і нічого не став під сумнів”.

Тобто зверху навмисно було запущено процес деградації та знеструмлення освітньої системи?! «Хай буде світло (знань?!) — сказав монтер, і перерізав дріт»

Цікаво, а як потім їх мають розважати, якщо вони будуть вчитися на будівельника чи електрика???? Рожеві окуляри розбиваються склом всередину, коли діти усвідомлюють, після шкільної гранки, що життя не гра, а джунглі, де виживає спритніший і сильніший!!!! От тобі і все LEGO…

Вони не думають, що "створювати умови формування мотивації здобувачів освіти до навчання" має все суспільство. Вони вважають це обов'язком вчителя з демотивуючою зарплатою 8000 грн., яка є наочним прикладом, що вчитись не треба.

Навіть не знаю, як реагувати : плакати чи сміятися?! Мабуть, таки плакати ...😚Скільки ще експериментів? До чого все це? Як це позначиться на якості знань учнів?

Як правило, за бюрократичним словоблуддям та "жонглюючою" фразотворчістю прихована кричуща некомпетентність. У американців з цього приводу є гарне прислів'я: "Він недостатньо розумний,щоб придумати прості речі".

Мільйон болячок хіба заробиш у школі. Моєму товаришу надоїло це вчительське жебракування. Склав бізнес-план, поїхав у США.

- Знаєш, як українською ввічливо послати «на три літери»? - Як?
- Сказати: «не на часі»…)

Міністерство дірки від бублика і квадратної двокрапки) продовжує "реформувати" освіту. 
У день по рехформі. І премії, і надбавки,  тільки не вчителям!

Із Інтернету

Немає коментарів:

Дописати коментар